Skip to content

Om mig/Kontakt

Me, myself and I

Me, myself and I

Hej og velkommen til min blog. Mit navn er Jan Sørensen og er uddannet Cand.Mag ved Musikvidenskabeligt Institut (MI) på Københavns Universitet. Jeg skrev speciale om musik i computerspil, men det handler denne blog ikke ret meget om. Jeg har siden hen arbejdet som ekstern lektor på Københavns Universitet, hvor jeg har undervist i computerspilsmusik og -lyd.

Jeg har i flere år spillet trommer og diverse andre instrumenter. I dag består den musikalske udfoldelse dog mest i, at jeg producerer musik i mit lille hyggelige hjemmestudie i min evige jagt på at skabe det album, jeg selv føler, jeg kan stå indenfor (det er ikke lykkedes endnu! :))

På disse sider har jeg tidligere blogget om musik og om nutidige relevante problemstillinger indenfor populærmusikken, da det er det, som optog mig mest. Jeg har desuden lagt en del af de musikvidenskabelige emner op, som jeg valgte at beskæftige mig med i forbindelse med mit studie. Bloggen har ligget stille i en del år nu, da jeg simpelthen ikke har haft tid til, at holde den opdateret. Men nu ligger den her på det kæmpe store net.

Kontakt mig endelig hvis I har nogle spørgsmål eller kommentarer til materiale, jeg har skrevet. Og skriv gerne kommentarer hvis I er enige/uenige i det, jeg skriver. Jeg er altid frisk på en debat – sålænge den er saglig.

Kontakt mig på: docstoj (snabela) gmail.com … beklager at jeg ikke har lavet et link, der lige er til at trykke på, men jeg prøver at undgå spamrobotter.

%d bloggers like this: