Skip to content

Genåbning af Culture Box

august 6, 2009

Kilde: Culture-box.com

Foto: Daniel Kaarill

I næstkommende weekend (d. 7. og 8 august 2009) genåbner Danmarks største spillested for elektronisk musik Culture Box igen.

Culture Box tidligere på året fik status som regionalt spillested, som den eneste elektroniske af slagsen i Danmark. Og spillestedet har nu besluttet at holde en fast lav fast pris på entréen. Før varierede prisen imellem 60 og 100 kr. alt efter arrangement og DJ. For at gøre det nemmere og billigere for gæsterne er prisen nu lagt helt fast på 60 kr. hver fredag og lørdag uanset line-up.

Spillestedet har gennemgået en omfattende renovation henover sommeren, og kan således byde sine gæster velkomne i større og bedre rammer, med blandt andet en cocktail-bar ”Cocktail Box”, der i dagtimerne er en intim café ”Coffee Box”. Begge kan besøges uafhængig af Culture Box. På Coffee Box serveres der kvalitetskaffe, smoothies og man kan benytte sig af det gratis Wi-Fi internet. I aftentimerne torsdag til lørdag forvandles cafeen til en cocktail-bar.

Culture Box har et stort netværk af DJ’s og kunstnere fra hele verden, som bringer tidens trendy toner på den elektroniske verdensscene til lille Danmark. Spillestedet har også hyppigt besøg af turister, der opsøger København udelukkende for at besøge det populære spillested.

Af faste performere på Culture Box kan nævnes Trentemøller, Thomas Madvig, Mikkel Metal, Patrick Bateman, Tim Andresen og scenen har haft besøg af store internationale DJ’s, som Laurent Garnier, Sven Väth, Luciano, Ricardo Villalobos, Derrick May og Richie Hawtin.

Musik med øje for miljøet

Culture Box kan også prale af at være Danmarks første ”grønne spillested, natklub og cocktail-bar”. Fra og med 1. august er hele Culture Box gået over til grøn energi og har indrettet sig med blandt andet energibesparende lys.

Culture Box er Danmarks første natklub der udelukkende anvender vedvarende energi. “Da vi jo hører til den type virksomhed, der bruger meget strøm, f.eks. til lydanlæg, lyseffekter, aircondition og en lang række andre strømslugere, var det en glædelig nyhed da firmaet “Natur-energi” blev stiftet. Det gør at vi kan drive vores virksomhed med god samvittighed” udtaler Loke Sander, medstifter og Adm. Direktør for Culture Box.

Programmet for åbningsfesten i weekenden ser således ud:

Fredag d. 7

TIM ANDRESEN (WHAT HAPPENS)

SIMON GAIN (PBR RECORDINGS/EMOTIVE SOUNDS)

MACHS (DUB)

Lørdag d. 8

CULTURE BOX & BURN PRESENTS: OSTGUT TON LABEL NIGHT

MARCEL DETTMANN (OSTGUT TON/BERGHAIN/BERLIN)

MARCEL FENGLER (OSTGUT TON/BERGHAIN/BERLIN)

Fakta-Box om Culture-Box:

Om Culture Box

Culture Box åbnede 2005 og er siden vokset i popularitet og anseelse. Ud over en lounge og to scener er Culture box i 2009 blevet udvidet med en cocktail bar og cafe i separate lokaler, med indgang fra gaden. Culture Box byder hver måned på et kvalitetsbevidst line-up af lokale og internationale DJ’s.

Culture Box kan findes på top 100 over verdens bedste spillesteder hos det anerkendte magasin DJmag.com.

Adresse

Kronprinsessegade 54

1306 København K

Info@culture-box.com

http://culture-Box.com

Priser

Indgang: NYHED: fast pris 60.-

Coffee Box og Cocktail Box: Fri entré

Take2 = To cocktails for 100.- på Cocktail Box

Åbningstider Culture Box

tor-lør 24-06

Cocktail Box:

tor-lør 19-sent

Cofee Box:

tir-søn 13-19

Hold øje med programmet på: http://www.culture-box.com/cal/ eller se nyheder på http://culture-box.com/newsletter/newsLatest.html


Reblog this post [with Zemanta]
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: