Skip to content

Musiknørd.dk – Nyt dansk musikersite! (Teaser)

maj 11, 2009

Her kommer lige en lille spændende teaser. Indenfor de næste to til tre uger ser et nyt musikersite ved navn musiknørd.dk dagens lys i Danmark. Det præcise tidspunkt for lanceringen af sitet er stadig uvist, ligesom det er hemmeligt helt præcist hvad det er sitet kommer til at indeholde. Men at dømme ud fra den promotionvideo man kan finde på sitets hjemmeside, kommer sitet blandt andet til at indeholde video-interviews om alt fra gear- branche- og fagsnak til æstetik  og snak om de forskellige uddannelser indenfor musik fra mere eller mindre kendte personer fra den danske musikbranche. Altså muligvis lidt i stil med DMF’s web-tv, som åbnede i april måned i år. Men hvad sitet ellers kommer til at indeholde, må vi altså vente med spænding på at få at vide lidt endnu.

Det er de tre herrer Bo Blaksteen, Jonas Jarlkov og Søren Krabbe, som står bag projektet. Jeg vender naturligvis tilbage med mere om sitet, så snart jeg ved mere. Indtil da kan du se en video-teaser her:

Reblog this post [with Zemanta]
2 kommentarer leave one →
  1. maj 12, 2009 7:17 am

    Tak for tippet. Ved du, hvem der står bag sitet?

    /musikblogs.dk

  2. maj 12, 2009 3:33 pm

    Jepper. Det er de tre herrer Bo Blaksteen, Jonas Jarlkov og Søren Krabbe, som står bag projektet. Det havde jeg ikke lige fået med. Det er opdateret i indlægget nu 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: