Skip to content

Video-mash-up: Kutiman mixes YouTube

marts 4, 2009

Hermed en kort anbefaling. Det drejer sig om produceren og multi-instrumentalisten Kutiman, som har lavet et genialt video- og musik-mashup af adskillige Youtube video’er. Ligesom eksempelvis Girl Talk gør det med musikerne i sine mash-ups, laver Kutiman også en credit til alle video-kunstnerne han har brugt, som en respekt for deres arbejde. Og begge gør det, fordi de elsker musikken.

Det er simpelthen fantastisk og et klasse-eksempel på hvad Web 2.0 og kulturel mangfoldighed drejer sig om. Ja, i det hele taget hvad kultur i virkeligheden drejer sig om. Man kommer således nemt til at drømme sig tilbage til en tid, hvor sample-kunstnere kunne lave musik uden at frygte at få et sagsanlæg på nakken. Vi står alle på skuldrene af giganter (eller i det mindste af hinanden) og bidrager i samlet flok til kulturen. Og folk som f.eks. Kutiman, Girl Talk og DJ Danger Mouse gør det bare super kreativt. Fem stjerner herfra (ud af fem ;))!!!!!

Nyd ThruYOU her: http://thru-you.com/#/videos/

Reblog this post [with Zemanta]
One Comment leave one →
  1. marts 21, 2009 2:00 am

    ThruYOU er hurtigt blevet meget populær. Derfor kan serveren somme tider være nede. En fan af projektet har derfor lavet en mirror-site, hvor man kan hente numrene som .mp3-filer og se de enkelte klips via YouTube’s embed-funktion. Så medmindre YouTube spærrer for video’erne, så kan du også se dem her: http://thru-you.org/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: