Skip to content

Kvindelige sangerinder der blæser mig omkuld – Part Deux

januar 28, 2009

Jeg synes det var på tide at gøre opmærksom på nogle flere fantastiske performances fra kvindelige artister, som jeg har stor respekt for og beundrer meget. I kan finde min første tråd med nogle ligeså fantastiske performances her. Temaet i denne tråd er solo-performances.

Den første er evigt dejlige og supermusikalske Imogen Heap med hendes live-performance af ‘Just for now’. Denne performance lyser langt væk af stort talent, og det er der slet ikke nogen tvivl om at Imogen Heap er! Klik ind på hendes hjemmeside eller officielle Youtube kanal (hun ved virkelig hvad hun snakker om også når det kommer til musikproduktion) og køb hendes album. Se også en soloradiokoncert med hende her på bloggen. Her er video’en:

Den næste performer er ligeså talentfulde og dejlige KT Tunstall som her optræder for første gang live på britisk fjernsyn i programmet “Later… With Jools Holland” i 2006. Hun havde et par uger inden også optrådt på fransk tv til lige så stor begejstring – også solo med sin elskede AKAI E2 Headrush loop-pedal, som hun kalder “Wee Bastard”. Klik ind på hendes hjemmeside køb hendes album og nyd så hendes performance her:

De første to soloperformances har inkluderet en del loopbaseret elektronik. Det gør den sidste ikke, men den skulle simpelthen med. Den er med canadiske Leslie Feist (ofte bare kendt som Feist), som her må siges at nå ud til alle hjørner i salen i en fantastisk performance – godt hjulpet på vej af hendes store karisma, charmerende væsen og smukke ydre. Ja – det er svært ikke at blive bare lidt forelsket 😉 Tjek hendes hjemmeside ud og køb hendes albums og nyd så forestillingen her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: