Skip to content

Cubase 5 lanceret!

januar 15, 2009

Så viste rygterne, der har svirret på nettet de sidste par dage om, at Steinberg ville annoncere det nye Cubase 5 på årets vinter-NAMM at holde stik. Cubase 5 kommer i to versioner – Cubase 5 og den lidt billigere og nedskalerede Cubase 5 Studio ligesom der var tilfældet ved Cubase 4. Cubase Studio 5 mangler bl.a. det nye Loopmash VST beatdesigner plugin og den nye convolution rumklang REVerence i forhold til storebroderen (udover bl.a. en Deesser, Studio EQ og multibåndskompressor, som også “manglede” i version 4, som nogle af de få væsentlige plug-ins i Studio 4).

Af nye spændende muligheder i Cubase 5 bør nævnes avanceret pitch-kontrol for bl.a. vokal (a la Melodyne/Autotune), nye beat-designer muligheder, avancerede expression muligheder for MIDI (praktisk især hvis man sidder med film-scores og lignende), og så er det selvfølgeligt designet til at kunne køre på 64 bit platforme.

Cubase 5 er i butikkerne sidst i januar. Jeg glæder mig til updaten og krydser fingre for, at det ikke har de samme børnesygdomme som Cubase 4 havde.

Læs selv mere her:

http://www.steinberg.net/en/products/musicproduction/cubase5_product.html

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: